Drept financiar public - 2009
45,00 lei
50,00 lei (-10%)

Drept financiar public - 2009

Drept financiar public - 2009
-10%
Anul publicării: 2009
Preț: 45,00 lei
50,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

"Dreptul financiar public" este, fara indoiala, o componenta importanta a sistemului dreptului romanesc. Reflectand relatiile sociale de formare, administrare, intrebuintare si control a resurselor financiare publice, Dreptul financiar public corespunde stadiului de dezvoltare a acestora la un moment dat.

Analiza institutiilor fundamentale ale"Dreptului financiar public", in cuprinsul lucrarii de fata, se realizeaza din perspectiva doctrinei juridice financiare, a legislatiei aplicabile, precum si a practicii si jurisprudentei in materie, relevand aspectele concludente ale politicii financiar-fiscale actuale.

Prin abordarea pertinenta a problematicii juridico-financiare, autorizata de prezenta la catedra a autorului, lucrarea"Drept financiar public" se constituie intr-un reper necesar formarii studentilor si masteranzilor facultatilor de drept si de administratie publica, carora le este adresata in special, reprezentand, totodata, o sursa de informare pentru toti cei interesati de domeniu.

Nr. de pagini : 420
Anul aparitiei : 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1988 sec