Drept international privat. Culegere de spete

Drept international privat. Culegere de spete
-20%
ISBN: 973-655-451-1
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 80
Categoria: General
Preț: 7,85 lei
9,81 lei (-19,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Drept international privat. Culegere de spete

Prezentare:

Lucrarea cuprinde spete pentru lucrul la seminariile de drept international privat, spete preluate atat din solutiile practicii judiciare interne (Curtea Suprema de Justitie - in prezent Inalta Curte de Casatie si Justitie; curtile de apel din tara - Curtea de Apel Bucuresti, Curtea de Apel Timisoara; fostul Tribunal Suprem, Tribunalul Timis s.a.), cat si, mai ales, din practica instantelor internationale, dintre care amintim Curtea de Casatie franceza, Curtea de Apel din Paris, Curtea Internationala de Arbitraj de la Paris s.a.
Cartea aduna studiile de caz (spetele), repartizandu-le in 3 mari parti, astfel: I. Probleme generale de drept international privat; II. Probleme speciale de drept international privat; III. Probleme de procedura in dreptul international privat. Aceste spete pot constitui o sursa de inspiratie pentru formularea subiectelor practice pentru studenti.
De asemenea, culegerea de fata poate fi utila si practicienilor dreptului, celor care doresc un raspuns pentru problemele lor juridice in aceasta materie.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1243 sec