Drept international public. Caiet de seminar (Cristian Jura)

Drept international public. Caiet de seminar (Cristian Jura)
-10%
Anul publicării: 2013
Categoria: General
Preț: 19,80 lei
22,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cursurile universitare, studiile de masterat, cele doctorale sau postdoctorale sunt alcatuite, fara exceptie, dintr-un binom ce presupune procesul de predare, pe de o parte, si verificarea cunostintelor dobandite de studenti sau examenele, pe de alta parte.

Volumul Drept international public– caiet de seminar reprezinta acea jumatate a binomului cu ajutorul careia cunostintele dobandite pe parcursul anului universitar la materia„Drept international public” pot fi verificate.

Volumul este un instrument de lucru util ce poate fi folosit pentru verificarea cunostintelor atat pe parcursul anului universitar, deoarece cuprinde intrebari ce pot fi dezbatute in cadrul seminariilor, dar si in cadrul sesiunii de examene, deoarece cuprinde o serie de afirmatii ce vor fi apreciate cu„adevarat” sau„fals”, plus un numar important de teste grila.

Schimbarea registrului de examinare prin trecerea de la sinteze la grile reprezinta o racordare la acelasi tip de examinare de la admiterea la Institutul National al Magistraturii sau admiterea in Barou.

Lucrarea Drept international public– caiet de seminar se adreseaza in primul rand studentilor facultatilor de drept care parcurg materia„Drept international public” cuprinsa in programa analitica si care sustin un examen pentru verificarea cunostintelor dobandite.

Mult succes!

Nr. de pagini : 158
Anul aparitiei : 2013
Autori : Cristian Jura ,Denis Buruian

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1129 sec