Drept international. Statutul juridic al fortelor armate straine pe teritoriul Romaniei

Drept international. Statutul juridic al fortelor armate straine pe teritoriul Romaniei
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: General
Preț: 15,92 lei
19,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea Drept international. Statutul juridic al fortelor armate straine pe teritoriul Romaniei  identifica si analizeaza toate elementele ce deriva din parametrii actuali ai statutului juridic al fortelor armate straine, prezentand implicatii teoretice si practice de interes deosebit pentru relatiile internationale ale Romaniei, in principal, cu statele membre ale Aliantei Nord-Atlantice si cu cele participante la Parteneriatul pentru Pace.

Prezentul volum ( Drept international. Statutul juridic al fortelor armate straine pe teritoriul Romaniei) trateaza un subiect deosebit de actual si de sensibil pentru dreptul international si relatiile internationale contemporane: este o incercare foarte reusita de a identifica si analiza toate elementele ce deriva din parametrii actuali ai statutului juridic al fortelor armate straine, prezentand implicatii teoretice si practice de interes deosebit pentru relatiile internationale ale Romaniei, in principal, cu statele membre ale Aliantei Nord-Atlantice si cu cele participante la Parteneriatul pentru Pace.

Sistematizarea riguroasa a unui volum mare de informatii, argumentatia logica, clara, dar complexa si mai ales spiritul critic recomanda prezentul volum ca fiind o lucrare originala si bine conturata din punct de vedere stiintific ce poate fi considerata o baza de referinta pentru acest capitol din dreptul international contemporan.

Prof. univ. dr. Adrian Nastase
Autor: Dragut Marian
Data aparitiei: 19 Aug 2009
Nr pagini : 224

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1168 sec