Drept penal. Partea generala. Partea speciala (Examene)

Drept penal. Partea generala. Partea speciala (Examene)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: General
Preț: 59,92 lei
74,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Drept penal. Partea generala. Partea speciala (Examene) de Udroiu Mihail.

O carte indispensabila pentru studenti, dar si pentru practicieni, a doua editie ofera peste 100 de solutii jurisprudentiale noi, dar si comentarii suplimentare ale unor solutii ale practicii judiciare; totodata, lucrarea prezinta avantajul unei actualizari prin raportare la ultima legislatie in vigoare, incluzand si modificarile aduse prin Legea nr. 202/2010 („Mica reforma”).
Lucrarea este deosebit de utila prin prisma structurii sale celor care se pregatesc pentru examenele mai sus amintite, sistematizand intr-o maniera simpla si practica opiniile si solutiile concordante in materie penala. Toate acestea sunt insotite si exemplificate prin jurisprudenta relevanta in materie, la randul ei riguros selectionata si inserata in cadrul comentariului. In plus, autorul, membru a numeroase comisii de elaborare a subiectelor la examenele de admitere in magistratura sau promovare in functii de executie a magistratilor, va propune peste 150 de grile pentru verificarea cunostintelor astfel dobandite.


Actualizat - „MICA REFORMA”!

Editia a II-a a lucrarii pastreaza stilul clar, concis, dar exhaustiv al primei editii, si aduce explicatii suplimentare unor institutii deja existente, dar si institutii si infractiuni noi, acoperind astfel intreaga tematica solicitata la examenele de licenta, admitere la Institutul National al Magistraturii, in magistratura sau avocatura, promovare in functii de executie a magistratilor, la examenul de capacitate al magistratilor stagiari, respectiv definitivat al avocatilor stagiari.

Data aparitiei: 11 Apr 2011
Nr pagini : 536
Vezi și alte cărți: Drept, Penal, Speciala

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1110 sec