Drept penal. Partea generala - sinteze si grile

Drept penal. Partea generala - sinteze si grile
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: General
Preț: 48,00 lei
60,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Avand in vedere iminenta intrare in vigoare a noului Cod Penal, lucrarea de fata, rezultatul unei activitati de pionierat, este una dintre primele publicatii de specialitate care ofera celor interesati o analiza sistematica a principalelor institutii de drept penal general prin prisma noilor reglementari.

Autorul a fost membru al Comisiilor de elaborare a Proiectelor noului Cod penal si a noului Cod de procedura penala precum si a legilor de punere in aplicare, aspect ce constituie o garantie ce recomanda aceasta carte ca fiind una de referinta, utila tuturor celor care vor sa-si insuseasca logica noii reglementari in materie penala.

Lucrarea este deosebit de valoroasa prin prisma structurii sale, care imbina partea teoretica, sintetic si complet deopotriva, cu exemple practice si cu cele mai relevante solutii pronuntate de instantele romane de-a lungul timpului cu privire la institutiile studiate, ce isi pastreaza in continuare aplicabilitatea.

Nu in ultimul rand, autorul propune peste 100 de grile pentru verificarea cunostintelor in domeniul dreptului penal general, cu un grad sporit de dificultate.


Numar pagini: 350
IN CURS DE APARITIE!!!!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1203 sec