Drept penal roman. Partea generala - Culegere de probleme din practica judiciara pentru uzul studentilor - Editia a VI-a, revazuta si adaugita

Drept penal roman. Partea generala - Culegere de probleme din practica judiciara pentru uzul studentilor - Editia a VI-a, revazuta si adaugita
-10%
Preț: 45,00 lei
50,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea"Drept penal roman" este conceputa ca o completare necesara a cursului de drept penal, partea generala si are ca scop inlesnirea cunoasterii institutiilor dreptului nostru penal, pornind de la problemele care s-au ridicat in practica in interpretarea si aplicarea dispozitiilor legii penale. Formularea problemelor s-a facut pe baza datelor mentionate in hotararile judecatoresti publicate in literatura de specialitate. S-a urmarit prin aceasta ca studentii sa ia cunostinta de realitatea fenomenului infractional, in diferitele manifestari concrete ale acestuia, de sursa, atat obiectiva cat si subiectiva, a problemelor ridicate in practica, precum si de modul cum acestea au fost solutionate de organele noastre judiciare.

Lucrarea"Drept penal roman" cuprinde doua parti. In partea I sunt prezentate problemele, in ordinea textelor din Codul penal. Am considerat necesar sa reproducem, in aceasta parte a lucrarii, textele din partea generala a Codului penal, dand astfel posibilitatea studentilor sa raporteze problemele la dispozitiile legale in legaturacu care au fost ridicate. S-a tinut seama de modificarile aduse legislatiei penale pana la 1 iunie 2010.

Partea a II-a a lucrarii"Drept penal roman" cuprinde solutiile problemelor si literatura de specialitate alcatuita din articole, studii, note si comentarii privitoare la diferite institutii ale partii generale a dreptului penal.

Nr. de pagini : 460
Anul aparitiei : 2010
Autori : Costica Bulai,Constantin Mitrache,Cristian Mitrache,Lavinia Valeria Lefterache

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1072 sec