Drept penal roman. Partea generala - Editia a VIII-a (Contine in extras Partea generala din Noul Cod penal)

Drept penal roman. Partea generala -  Editia a VIII-a (Contine in extras Partea generala din Noul Cod penal)
-10%
Anul publicării: 2010
Categoria: General
Preț: 58,50 lei
65,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Editia anterioara (a VII-a) a cursului de Drept penal roman partea generala, aparuta in anul 2009 a cunoscut mai multe reeditari si tiraje care au fost epuizate. La propunerea editorului, am realizat o noua editie revazuta si adaugita.
Intrucat de la editia anterioara Parlamentul Romaniei a adoptat un nou Cod penal (Legea nr. 286/2009) si cum intrarea acestuia in vigoare ar putea avea loc intr-un viitor apropiat, am gasit de cuviinta, pentru a inlesni cunoasterea noilor reglementari, sa publicam in anexa, la sfarsitul cursului, Partea generala din noul Cod penal.
De asemenea, au fost aduse completari si a fost valorificata practica judiciara recenta in materia circumstantelor atenuante legale si judiciare, ca si in materia altor institutii ale dreptului penal. Totodata, sunt evidentiate unele solutii din practica Curtii Europene a Drepturilor Omului si au fost valorificate deciziile Inaltei Curti de Casatie si Justitie, atat cele date in Sectiile Unite ca urmare a admiterii recursurilor in interesul legii, cat si cele de speta in probleme ce privesc aplicarea pedepsei accesorii.
Apreciem ca a VIII-a editie, revazuta si adaugita, poate constitui un indreptar eficient in pregatirea studentilor la disciplina drept penal partea generala si, totodata, un instrument util pentru toti cei interesati in cunoasterea institutiilor dreptului penal: juristi, practicieni ori teoreticieni, ca si orice alta persoana, care vor avea astfel posibilitatea sa observe aspectele de continuitate si de noutate in reglementarea institutiilor dreptului penal aduse prin dispozitiile noului Cod penal.

Data aparitiei: Octombrie 2010
Format: Academic 17x24 mm
Numar de pagini: 488

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1322 sec