Drept procesual civil. Partea generala. Editia 4

Drept procesual civil. Partea generala. Editia 4
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Preț: 36,00 lei
45,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Actuala editie a Dreptului procesual civil. Parte generala a aparut ca o necesitate rezultata din aparitia Noului Cod civil, a Legii nr. 71/2011, a Legii nr. 51/1995 republicata in 2011, a Statutului profesiei de avocat modificat in 2011, precum si a altor acte normative completate si modificate pana la data de 1 noiembrie 2011 care contin institutii procedurale.
Manualul de fata contine actualizari si referiri la institutiile si textele de procedura civila reglementate de Noul Cod civil cu privire la capacitatea de folosinta si de exercitiu a subiectelor de drept procesual, calitatea procesuala activa si pasiva, notiunile de domiciliu, resedinta, domiciliu profesional si domiciliul ales, clasificarea si definirea actiunilor civile din Noul Cod civil, noi cazuri de suspendare a judecatii prevazute de Noul Cod civil, referire la exceptiile de fond regasite in noua codificare civila, aspecte legate de regulile generale de probe aplicabile anumitor institutii civile cum sunt cele legate de starea civila, dispozitiile legate de institutia generala a reprezentarii si a noilor reglementari privind mandatul civil, noile prevederi civile ale tranzactiei s.a.

Manualul este de mare utilitate - prin actualizarea sa - pentru studentii facultatilor de drept si pentru practicienii aflati in fata marii confruntari generate de aparitia Noului Cod civil.Numar pagini:392
Anul aparitiei:2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1203 sec