Drept procesual civil. Partea generala - Catuna. Editia 2

Drept procesual civil. Partea generala - Catuna. Editia 2
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: General
Preț: 29,52 lei
36,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Conceput ca un instrument de lucru pentru studentii facultatilor de drept, dar si pentru practicienii dreptului, manualul de Drept procesual civil. Partea generala a raspuns prin prezenta editie nevoii de actualizare, impuse de efervescenta legislativa.
Imbogatite si cu jurisprudenta Curtii Constitutionale, precum si cu deciziile Inaltei Curti de Casatie si Justitie in recursurile promovate in interesul legii, paginile sale sunt menite sa realizeze o incursiune in procesul civil, de la introducerea actiunii in instanta si pana la finalizarea cauzei in prima instanta prin pronuntarea unei hotarari judecatoresti.
Daca notiunile de baza ale procesului civil, principiile care il guverneaza si judecata in prima instanta sunt tratate in mod firesc si logic in acest volum, aspectele legate de termenele in procesul civil, caile de atac, procedurile speciale si executarea silita fac obiectul manualului Drept procesual civil. Partea speciala, aparut la aceeasi editura, sub semnatura Claudiei Rosu.Autor: Danila Catuna Ligia
Data aparitiei: 22 Sep 2009
Nr pagini : 328

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1040 sec