Drept procesual civil. Teste grila si spete pentru examene, Editia a 2-a

Drept procesual civil. Teste grila si spete pentru examene, Editia a 2-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Procedura
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Testele grila, din ce in ce mai utilizate in sistemul invatamantului juridic, reprezinta nu doar o forma facila de examinare, ci si o modalitate sigura de insusire a cunostintelor juridice, bazata pe gandirea logica. Pe de alta parte, rezolvarea corecta a unei spete constituie un scop si, totodata, o garantie a insusirii cunostintelor, putand fi considerata ca o punte de trecere de la teorie catre realitatea practicii, acolo unde studentul incepe sa devina jurist.

Cartea Drept procesual civil - teste grila si spete pentru examane este adresata in primul rand celor care se pregatesc pentru sustinerea unui examen (fie de licenta, fie de admitere sau definitivat in magistratura si avocatura), dar poate reprezenta si un instrument util pentru o mai buna intelegere a procedurii civile, in general.

Structurata pe doua parti– o prima parte cu 681 de teste grila, iar a doua cu 55 de spete inspirate din hotarari judecatoresti reale–, intreaga lucrare este conceputa astfel incat sa acopere in integralitate materia dreptului procesual civil. Pentru aceasta a doua editie autorii Gabriel Boroi si Gabriela Raducan au revazut intregul material prin prisma modificarilor aduse de Legea nr. 202/2010 privind accelerarea solutionarii proceselor si au mai adaugat in plus 157 de grile, respectiv 24 de spete noi.


Data aparitiei: 16.02.2011
Nr.pagini: 216

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1081 sec