Dreptul comertului international. Volumul II

Dreptul comertului international. Volumul II
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: General
Preț: 51,92 lei
64,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Dreptul comertului international. Volumul II. Prezentare - Dreptul comertului international. Volumul II. Lucrarea Dreptul comertului international. Volumul II  este conceputa in doua volume. Primul volum examineaza notiunea, delimitarea, evolutia, izvoarele si principiile dreptului comertului international, participantii la activitatea de comert international si falimentul international. Primul volum se intregeste cu cel de-al doilea, care trateaza contractele de comert international, titlurile de valoare, modalitatile de plata si arbitrajul comercial international.
Problematica abordata ofera o imagine de ansamblu a relatiilor comerciale si a cooperarii economice internationale, iar institutiile juridice sunt prezentate in cadrul general asigurat de legislatia romana si in concordanta cu exigentele relatiilor comerciale internationale.
Prin imbinarea expunerii teoretice cu solutiile jurisprudentei, cartea poate contribui la informarea celor interesati de problemele comertului international in contextul integrarii europene, fiind utila atat cercetarii, invatamantului superior, cat si practicienilor.


Data aparitiei: 17 Aug 2009
Nr pagini : 472

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1878 sec