Dreptul contractelor civile si comerciale in reglementarea noului Cod civil

Dreptul contractelor civile si comerciale in reglementarea noului Cod civil
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: General
Preț: 71,20 lei
89,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Tipurile de contracte intalnite in viata curenta, mai ales in domeniul afacerilor, sunt in continua dezvoltare, odata cu evolutia societatii. Noul cod civil, in urma abandonarii dualismului drept civil-drept comercial, reglementeaza expres aproape toate contractele uzuale, inclusiv pe cele considerate pana acum ca fiind exclusiv„contracte comerciale”.
Lucrarea de fata reprezinta prima abordare integrata a tuturor contractelor reglementate in noul Cod civil, precum si a celorlalte contracte comerciale reglementate prin legi speciale, cum sunt leasingul, franciza sau factoringul.
Pe langa analiza teoretica a regulilor in jurul carora se contureaza sau ar trebui sa se contureze fiecare contract, autorii vin si cu multe exemple de practica judiciara recenta, care completeaza solutiile exprimate in doctrina dupa intrarea in vigoare a noului Cod civil. De asemenea, propun si cate un model pentru fiecare tip de contract, ceea ce confera cartii un caracter foarte aplicat, facand-o utila nu numai pentru profesionistii dreptului, ci si pentru intreprinzatori si oamenii de afaceri.

Autori: Nemes Vasile, Stanciulescu Liviu   
Data aparitiei: 19 Mar 2013
Nr pagini: 680

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1240 sec