Dreptul familiei
43,60 lei
54,50 lei (-20%)

Dreptul familiei

Dreptul familiei
-20%
ISBN: 973-655-742-1
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 688
Categoria: General
Preț: 43,60 lei
54,50 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Dreptul familiei

Prezentare:

Lucrarea a fost distinsa cu Premiul "Ion P. Filipescu" oferit de Uniunea Juristilor din Romania si Societatea "Titu Maiorescu".
In demersul manualului, autorul a plecat, prioritar, de la analiza nemijlocita a normelor si institutiilor juridice consacrate domeniului investigat, fiind preocupat, in egala masura, de temeiurile care au determinat legiuitorul sa opteze pentru o solutie sau alta, de identificarea lacunelor si, in general, a imperfectiunilor legislative, precum si de stabilirea masurii in care reglementarile specifice sunt armonizate cu cele generale ori cu cele destinate unor domenii cu care dreptul familiei se afla in conexiune.
Un alt element valoros al manualului il constituie propunerile de lege ferenda, in fundamentarea carora autorul se sprijina in special pe jurisprudenta instantei supreme, dar si pe lucrari de referinta ale unor ilustri docrinari in materia dreptului familiei.
Prin continut si structura, lucrarea se inscrie in traditia si tipicul lucrarilor de dreptul familiei ce se adreseaza, cu predilectie, studentilor de la specializarile drept si administratie publica, constituindu-se, insa si intr-un posibil instrument de lucru pentru specialistii din domeniul dreptului.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.3023 sec