Dreptul finantelor publice. Volumul I. Drept financiar - Editia a III-a revizuita

Dreptul finantelor publice. Volumul I. Drept financiar - Editia a III-a revizuita
-10%
Anul publicării: 2013
Preț: 45,00 lei
50,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

La inceputul anului 2013, intr-un moment in care dreptul romanesc incearca sa se racordeze la principiile dreptului european prin rescrierea si punerea in aplicare a principalelor coduri juridice, autorii incearca sa atraga atentia spre un domeniu la fel de incitant, cu o evolutie fulminanta in ultimele doua decenii: dreptul finantele publice.

Acest volum, intitulat Drept financiar, este primul dintre cele trei preconizate ale lucrarii"Dreptul finantelor publice", sub semnatura acelorasi autori, cadre didactice ale prestigioasei Facultati de Drept a Universitatii„Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca. Volumul este structurat in patru sectiuni distincte si abordeaza succesiv finantele nationale, finantele locale, finantele asigurarilor sociale si finantele Uniunii Europene.

Dreptul financiar este o lucrare care nu poate si nu trebuie sa fie ignorata intrucat, pe de-o parte, ea ofera reperele necesare celor aflati la primul contact cu acest domeniu al dreptului si, pe de alta parte, se adreseaza profesionistilor domeniului, deopotriva practicieni si teoreticieni, cu probleme juridice dintre cele mai incitante.

Nr. de pagini : 360
Anul aparitiei : 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1344 sec