Dreptul individual al muncii. Analize teoretice si studii de caz

Dreptul individual al muncii. Analize teoretice si studii de caz
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: General
Preț: 39,92 lei
49,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ratiunile care au condus la elaborarea acestei lucrari isi au originea in asteptarile si solicitarile insistente ale studentilor in drept (licenta si master), dar si ale specialistilor in resurse umane din corporatii publice sau private, de a avea resurse de invatare si de dirijare a invatarii independente in domeniul dreptului individual al muncii.
Cartea ofera un instrument de pregatire a examenului la aceasta disciplina, punand la indemana tuturor celor interesati, dar in primul rand a studentilor in drept, temeiurile epistemice si aplicative de a studia si a intelege mai usor modul in care se integreaza relatia individuala de munca in procesul globalizarii corporatiste.
Se au astfel in vedere principiile, mecanismele si continutul acestor relatii, cadrul legislativ si instrumentele de nivel international si regional ce trebuie examinate in vederea eficientizarii politicilor in domeniul muncii la nivel national.
Autoarele insista asupra modului in care se integreaza si a modalitatilor in care reactioneaza legislatia si politicile economice si sociale europene in raport cu provocarile mileniului.

Autori: Vlasceanu Ana-Maria, Moarcas Costea Claudia-Ana
Data aparitiei: 2010
Nr pagini : 360

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1423 sec