Dreptul La Copilarie
7,92 lei
9,90 lei (-20%)

Dreptul La Copilarie

Dreptul La Copilarie
-20%
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 269
Categoria: Familie
Preț: 7,92 lei
9,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Copilul : acel pui de om fragil, vulnerabil, nestiutor, inocent, in acelasi timp plin de viata si de promisiuni. Sa fie, oare, portretul complet ?
Cele mai recente cercetari in psihologia dezvoltarii,dovedesc faptul ca perioada copilariei are o serie de insusiri care o transforma intr-un dar de mare pret. Copilul este deopotriva explorator, scenarist, artist plastic, poet. Chiar daca n-a invatat inca sa rezolve ecuatii si sa compuna eseuri, el are o serie de abilitati valoroase, specifice varstei, de a caror dezvoltare poate depinde bogatia personalitatii sale adulte, increderea in sine, dragostea de invatatura pe toata durata vietii, flexibilitatea, echilibrul launtric.
In Dreptul la copilarie Dr.William Crain pledeaza pentru dezvoltarea fireasca a insusirilor specifice primilor ani de viata, demonstrand ca au o valoare perena. Cartea este un indrumar de pret pentru parintii care doresc sa-i ofere copilului lor sansa de a se dezvolta armonios, complex, de a creste si de a se maturiza cu bucurie.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1621 sec