Dreptul la un proces echitabil in materie penala

Dreptul la un proces echitabil in materie penala
-10%
Categoria: Carti diverse
Preț: 28,80 lei
32,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Tematica investigata este prezentata prin luarea in considerare a tuturor consecintelor care se produc ca urmare a derularii echitabile a procedurilor judiciare. Cercetarea stiintifica, caracterizata prin originalitate si claritate, demonstreaza importanta acestei institutii nu numai pentru sistemul de drept din Romania, ci si pentru increderea sociala care decurge din infaptuirea justitiei.

Cercetarea stiintifica intreprinsa de autorul monografiei Dreptul la un proces echitabil in materie penala este necesara, inscriindu-se in contextul imbunatatirii si modernizarii institutiilor dreptului procesual penal roman mai cu seama in vederea alinierii intregii legislatii din Romania la cadrul specific european, avand in vedere atat sistemul legislativ cat si, mai cu seama, jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului.

In considerarea tuturor acestor aspecte, Dreptul la un proces echitabil in materie penala reprezinta o monografie deosebit de utila pentru doctrina de specialitate din Romania, dar, mai ales, pentru magistratii chemati sa aplice normele legale din care se desprinde principiul dreptului la un proces echitabil.

Prof. univ. dr. Ion NEAGU

Nr. de pagini : 324
Anul aparitiei : 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1105 sec