Dreptul muncii (Olia-Maria Corsiuc)

Dreptul muncii (Olia-Maria Corsiuc)
-25%
Editura:
Categoria: General
Preț: 52,50 lei
70,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata a fost elaborata cu scopul de a oferi in primul rand studentilor de la facultatile de drept si administratie publica un material de studiu cat mai complet privind„dreptul muncii“.

Materialul prezentat se impune si ca un instrument de lucru util practicienilor din domeniul juridic si specialistilor in resurse umane, prin imbinarea aspectelor teoretice cu cele practice, privitoare la materia dreptului muncii, domeniu de maxima actualitate.

Retin atentia cititorilor asupra noutatilor care individualizeaza aceasta lucrare, marcand deosebirea fata de alte lucrari de referinta aparute in literatura juridica.

Toate aceste noutati se cereau a fi valorificate in beneficiul celor carora lucrarea le este destinata.

Lucrarea este elaborata avand in vedere Codul muncii - Legea nr. 53/2003, republicat, modificat ulterior, precum si actele normative complementare si conexe, in vigoare la data de 21 noiembrie 2013.

Cartea de fata constituie o incercare de a prezenta un set de cunostinte dintr-o ramura a dreptului de mare complexitate, devenita deosebit de importanta in economia de piata.

In concluzie, prin intregul continut de idei si prin forma de prezentare, sper ca lucrarea de fata sa fie de un real folos celor carora le este adresata.Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 552   
      

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1336 sec