Dreptul proprietatii intelectuale. Editia 2 - Macovei

Dreptul proprietatii intelectuale. Editia 2 - Macovei
-20%
Preț: 38,32 lei
47,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
ISBN: 978-973-115-183-
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 472
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Dreptul proprietatii intelectuale. Editia 2 - Macovei

Prezentare:

Lucrarea, concepută într-o manieră armonioasă şi echilibrată, perfect adaptată exigenţelor planului de învăţământ, cuprinde şase titluri: consideraţii generale asupra dreptului proprietăţii intelectuale; brevetele de invenţie; modelele de utilitate, desenele şi modelele industriale; mărcile; indicaţiile geografice şi numele comercial; dreptul de autor şi drepturile conexe. Reglementările privind aspectele legale şi administrative sunt tratate în contextul cooperării internaţionale care promovează protecţia drepturilor intelectuale.


Structura logică şi coerentă a cărţii îmbină problemele de ordin teoretic cu cele practice, în concordanţă cu reglementările incidente în materie. Elementele de noutate sunt relevante sub aspectul formei de prezentare şi conţinutului lucrării.Problematica abordată permite o imagine de ansamblu a instituţiilor juridice ale creaţiei intelectuale. Elaborată ca un instrument de lucru, într-un domeniu actual, dar controversat, cartea contribuie la aprofundarea cunoştinţelor despre dreptul proprietăţii intelectuale.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.