Dreptul proprietatii intelectuale - Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene de Adrian M. Truichici

Dreptul proprietatii intelectuale - Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene de Adrian M. Truichici
-10%
Anul publicării: 2017
Pagini: 360
Categoria: General
Preț: 53,10 lei
59,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Culegerea „Dreptul proprietatii intelectuale - Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene” vine in sprijinul practicienilor cu o selectie a celor mai reprezentative decizii ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene in materia dreptului de proprietate intelectuala.

Conform jurisprudentei stabilite de Curtea de Justitie a Uniunii Europene, instantele nationale sunt obligate sa interpreteze dreptul national in conformitate cu dreptul Uniunii Europene, datorita prioritatii acestuia din urma, astfel incat prezenta lucrare este o carte ce trebuie sa se afle in biblioteca fiecarui practician.

Lucrarea ofera raspunsuri unor probleme controversate in materia dreptului de proprietate intelectuala, ridicate in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene, precum: competenta judiciara pentru litigiile in materia proprietatii intelectuale, notiuni si principii aplicabile in materia proprietatii intelectuale, dreptul de autor si drepturile conexe, desenele sau modelele industriale, marca comunitara si dreptul conferit de aceasta, brevetul.

Incalcarea unui drept de proprietate intelectuala, dar si multe alte probleme de drept isi gasesc raspunsurile in prezenta lucrare.

Nr. de pagini: 360
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2909 sec