Dreptul societatii informationale (Comert electronic. Raspunderea furnizorilor de servicii informatice)

Dreptul societatii informationale (Comert electronic. Raspunderea furnizorilor de servicii informatice)
-10%
Anul publicării: 2012
Categoria: General
Preț: 44,10 lei
49,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

In acest context, lucrarea"Dreptul societatii informationale" se adreseaza deopotriva specialistilor in drept cat si specialistilor in informatica, creionand, intr-o maniera accesibila ambelor categorii profesionale, elementele de complementaritate necesare intelegerii mecanismelor juridice si tehnice ale comertului electronic.


In prezent nu exista un concept universal acceptat prin care sa poata fi definita societatea informationala. Cei mai multi teoreticieni au fost de acord ca transformarea societatii contemporane a inceput inca din anii '70 si a constat in schimbarea modului sau de functionare.

Modelele societatii informationale au influentat inevitabil si activitatile de legiferare si de aplicare a dreptului, care s-a pozitionat, fata de societatea informationala, pe doua seturi de coordonate, dobandind deopotriva calitatea de beneficiar al tehnologiei informatice si aplicatiilor asociate, cat si pe cea de factor de regularizare si configurare a societatii informationale.

Daca in ceea ce priveste beneficiile aduse de informatica dreptului si activitatilor juridice si judiciare, acestea se inscriu pe linia generala a modernizarii infrastructurii, regularizarea si configurarea prin norme juridice a societatii informationale a reprezentat si reprezinta un proces complex si inedit.


Data aparitiei: Ianuarie 2012
Numar de pagini: 472
Format: A5

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1256 sec