Dreptul Uniunii Europene. Editia a II-a

Dreptul Uniunii Europene. Editia a II-a
-10%
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 37,80 lei
42,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

A vorbi despre necesitatea cunoasterii noii ordini juridice europene, instituita treptat in procesul constituirii si evolutiei Comunitatilor spre o Uniune, inseamna a intelege ca actorii principali ai scenei europene sunt in primul rand cetatenii europeni, atat de incercati in istorie, in cautarea unei identitati comune. In final, ei sunt destinatarii si direct beneficiarii normelor juridice create in acest proces, care din momentul conceperii Comunitatilor au imbratisat metoda integrarii, pentru apropierea natiunilor europene dar si pentru conservarea valorilor acesteia.

Lucrarea"Dreptul Uniunii Europene" este oferita publicului din perspectiva unei Uniuni care a dobandit personalitatea juridica atat de dorita, de la instituirea Comunitatilor Europene, devenind astfel intregul la care se raporteaza fiecare cetatean al Uniunii.

Lucrarea"Dreptul Uniunii Europene" se adreseaza studentilor in primul rand, dar si celor interesati de complexitatea procesului de integrare europeana.Numar pagini:354
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1427 sec