DREPTUL URBANISMULUI - Editia a III-a

DREPTUL URBANISMULUI - Editia a III-a
PRP: 35,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 29,05 lei
Diferență: 5,95 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008
Pagini: 352
Format: A5 - 14,5x20

DESCRIERE

DREPTUL URBANISMULUI - Editia a III-a - Mircea DUTU.

Ediţia a III-a a primului manual românesc de Dreptul urbanismului analizează problematica juridică a amenajării spaţiului urban, oferind un indispensabil instrument de cunoaştere pentru studenţi, cercetători, practicieni şi toţi cei
interesaţi în domeniu.Partea generală abordează elementele de ordin teoretico-conceptual ale ramurii de drept (obiect de reglementare, caracteristici, principii, izvoare, funcţii, definiţie), iar în partea specială sunt expuse aspecte cu un pronunţat caracter practic (planificarea şi regulamentele de urbanism, regulile de urbanism, regimul juridic al certificatului de urbanism şi al autorizaţiilor de construcţie, protecţia mediului urban, răspunderea în materie).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0638 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.