Drepturile mamei
16,00 lei
20,00 lei (-20%)

Drepturile mamei

Drepturile mamei
-20%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: General
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Drepturile mamei de Dana Barbu. In conditiile in care societatea, in evolutia ei, acorda o importanta tot mai mica familiei, o carte care explica drepturile mamei si subliniaza directiile in care mai este de lucrat pentru ca acesteia sa-i fie recunoscuta adevarata valoare este vitala pentru a nu pierde sensul existentei noastre pe pamant si intelesul importantei dreptului intr-o comunitate.
Oferind o imagine completa a drepturilor conferite viitoarelor si proaspetelor mame, lucrarea nu se limiteaza doar la prezentarea acestora, avand in vedere si facilitatile prevazute de lege pentru copilul adus pe lume, precum si drepturile care nu o privesc in mod direct pe mama, dar care sunt in stransa legatura cu nasterea copilului, asa cum este concediul paternal. Mai mult, lucrarea aduce in discutie teme de actualitate in tara noastra, precum indemnizatia primita pentru cresterea copilului pana la doi ani in cazul sarcinilor multiple sau teme ce sunt dezbatute la nivel european si, din pacate, mai putin la nivel national, precum situatia juridica a copilului nascut fara viata.
Existenta pe piata romaneasca a unei astfel de carti este un pas important in aducerea in prim plan a drepturilor unei fiinte de a carei prezenta in societate putem fi siguri atata timp cat specia umana va exista: mama.
 
 
Data: 21.12.2009
224 pagini

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

24,30 lei
27,00 lei (-10%)
Created in 0.1350 sec