Dubois Marianne, Intalniri solare

Dubois Marianne, Intalniri solare
Anul publicării: 2015
Preț: 49,05 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Este o extraordinara confesiune, de o minunata simplitate, marturia directa a experientei  autoarei care intra in dialog cu lumina interioara si la fiecare pas noteaza ceea ce traieste.

Sunt oferite in paginile cartii nenumarate chei pe calea de autocunoastere si eliberare de frica si suferinta.

„Povestea incepe intr-o zi in care incep sa citesc Intalniri solare, o carte pe care un proaspat prieten din Franta mi-o imprumuta si incep sa ma recunosc in fiecare pagina... cu uimire imi continui lectura, incet, intr-o digerare lenta si cu inima tremuranda la fiecare pas al recunoasterii incredibilei realitati pe care aceasta carte o ofera.

Ma aflu pe calea parcursului spiritual de ceva vreme, am citit minunate perle ale literaturii luminoase care deschide porti si ajuta omul cautator de adevar, de la taoism, hermetism, gnosticism, teosofie din sec. 16 pana in prezent, dar asa ceva nu mai citisem! Cineva care cu simplitate descrie starile mentale, emotionale si fizice pe care le traieste in contact cu lumina interioara eliberatoare... la fiecare pas parcurs!“  scrie Rada Pantea, fondatoarea Solisis, in prefata cartii.Nr. de pagini: 256
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1561 sec