Dupa aventura. Cum sa vindecam durerea si sa restabilim increderea cand un partener a fost infidel

Dupa aventura. Cum sa vindecam durerea si sa restabilim increderea cand un partener a fost infidel
-28%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse
Preț: 24,28 lei
33,72 lei (-28%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Dupa aventura. Cum sa vindecam durerea si sa restabilim increderea cand un partener a fost infidel. Prezentare - Dupa aventura. Cum sa vindecam durerea si sa restabilim increderea cand un partener a fost infidel. Unul dintre cele mai dureroase evenimente din viata cuplului este aventura amoroasa a unuia dintre parteneri. Si totusi, 37% dintre barbatii casatoriti si 20% dintre femei si-auînselat partenerul. Autoarea, reputat psihoterapeut de cuplu, raspunde, pe baza bogatei sale experiente,în cartea de fata câtorva dintreîntrebarile cruciale legate de criza infidelitatii. Care sunt cauzele care au condus la relatia extraconjugala? Pot fi recuperate iubirea siîncrederea? Este posibila iertarea? Cum poate fi reluata viata sexuala?
«Într-un stil clar, Dr. Spring explica sursele infidelitatii si ofera solutii pentru vindecarea relatiei.» -- Aaron Beck,întemeietorul terapiei cognitiv-comportamentale

Janis Abrahms Spring este psiholog clinician cu practica privataîn Westport, Connecticut, si supervizorîn Departamentul de Psihologie al Yale University.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.135 sec