Eckhart Tolle, Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala (Editia a V-a )

Eckhart Tolle, Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala (Editia a V-a )
-28%
Editura:
Anul publicării: 2012
Preț: 20,81 lei
28,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Putem privi aceasta carte ca pe o provocare: imaginea pe care o dam acum realitatii este intr-adevar si cea mai adecvata, adevarul ultim despre noi insine? Stim cine suntem, care este puterea noastra reala si in ce rezida ea?

Insa ea este, de fapt, o calatorie spirituala in care sa depasim locurile comune ale gandirii cotidiene. Cea mai inradacinata prejudecata este aceea ca suntem totuna cu mintea noastra. Intr-adevar, mintea poate fi un instrument extraordinar, dar in acelasi timp este principala sursa a anxietatii noastre. Cu fluxul ei constant de ganduri despre trecut si griji legate de viitor, mintea ne macina personalitatea, linistea, potentialul si ne impiedica dezvoltarea spiritului.

Multi dintre noi vor descoperi ca obstacolul cel mai mare in calea acestei dezvoltari il reprezinta relatiile noastre cu ceilalti, mai ales relatiile intime.

Urmand lumina calauzitoare a acestei lecturi, putem ajunge la comuniunea reala cu ceilalti. Ne putem descoperi sinele autentic, complet si perfect. Putem deveni noi insine, stapani pe forta noastra spirituala reala - daca ne abandonam momentului prezent.Numar pagini: 232
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1144 sec