Economie. Sinteze si aplicatii pentru bacalaureat si admiterea in facultate Clasa a XII-a

Economie. Sinteze si aplicatii pentru bacalaureat si admiterea in facultate Clasa a XII-a
-14%
Preț: 13,76 lei
16,00 lei (-14%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Pagini: 192

DESCRIERE

ECONOMIE - Elena Balan, Angela Tesileanu.


Cartea de fata se adreseaza elevilor din invatamantul liceal de la toate filierele, profilurile si specializarile care studiaza disciplina Economie.
Lucrarea reflecta cerintele programei scolare pentru studierea disciplinei Economie in liceu, la toate filierele, profilurile si specializarile, precum si cerintele programelor de bacalaureat si admitere in invatamantul superior.
Cartea este alcatuita din doua sectiuni:
- o sectiune de sinteze ale temelor incluse in programele scolare;
- o sectiune care prezinta tipuri posibile de subiecte de evaluare.
In cadrul sectiunii de sinteze, fiecare tema cuprinde doua parti distincte: o parte de sinteze propriu-zise si o parte care propune tipuri de aplicatii specifice, corespunzatoare temei. Sintezele cuprind informatii esentializate, prezentate sistematic, in urma studierii tuturor manualelor alternative aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii. Prezentarea aplicatiilor este urmata de raspunsuri si sugestii de rezolvare.
Sectiunea destinata tipurilor de subiecte este utila, pe de o parte prin prezenarea succinta a tipurilor posibile de subiecte de evaluare, iar pe de alta parte prin explicarea clara a modului de abordare a acestora (ce si cum trebuie sa fie un exemplu concret, ce nu este un exemplu concret, exigente de realizare a unei analize comparative etc.).
Cuprinsul: I. Consumatorul; II. Producatorul / Intreprinzatorul; III. Piata - Intalnire a agentilor economici; IV. Statul in economia de piata. Economia deschisa; V. Anexa (Tipuri de subiecte. Sugestii de abordare).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.068 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.