Educatia parintilor. Partea a treia

Educatia parintilor. Partea a treia
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Motivational
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Seria,, OMUL VIITORULUI" cartea a cincea - EDUCATIA PARINTILOR PARTEA A TREIA.

Din cuprins:
Cuvant Inainte
Paris
Drumul
Cele doua fete ale medaliei
Crimeea
Pacate, vicii, perversiuni, obiceiuri daunatoare
Intre cauza si efect
Epilog

Tumoarea cancerigena lupta activ pentru supravietuire. Niciodata nu vom reusi sa o convingem ca trebuie sa se opreasca, ca dezvoltarea ei activa va ucide si organismul, si pe ea insasi o data cu organismul.
In acelasi fel, este putin probabil ca noi sa-i convingem pe cei care au proclamat pacatul drept virtute si care se inchina banului, sexului si violentei.
Dar daca, in inima noastra, reusim sa simtim iubirea si aspiratia spre Creator ca sens principal al vietii, noi vom initia o directie care va opri dezvoltarea tumorii canceroase. La nivel de camp, toti suntem unitari. Aspiratia spre iubire este mult mai puternica decat orice patologie.
Oamenii care s-au deschis spre iubire au invins boli incredibil de grave, inclusiv boli canceroare. Pentru inceput nu trebuie sa fie substituita iubirea cu sexul, cu banii, prosperitatea,
cu imbatarea de propria superioritate.
Oamenii care s-au deschis spre iubire au invins boli incredibil de grave, incusiv boli canceroase. Pentru inceput nu trebuie sa fie substituita iubirea cu sexul, cu banii, prosperitatea, cu imbatarea de propria superioritate.

Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 163
Vezi și alte cărți: Educatia, Parintilor

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1505 sec