Educatie plastica. Album metodic pentru elevii claselor I-IV

Educatie plastica. Album metodic pentru elevii claselor I-IV
-15%
ISBN: 973-8144-23-X
Pagini: 80 pagini / policromie
Preț: 4,25 lei
5,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Nu de putine ori exista tendinta cadrelor didactice de la clasele I-IV de a lasa pe un plan secund educatia plastica a elevilor, mai precis de a trece peste orele de desen. De cele mai multe ori in avantajul orelor de matematica sau de romana. Cei care au constatat acest lucru, parinti, inspectori scoari sau directori, pun acest lucrul in seama dezinteresului invatatorilor.
Explicatia este insa mult mai complicata si tindem sa dam dreptate celui de la catedra. Cum sa desfasori o ora de educatie plastica, in lipsa albumelor tematice sau de autor, (inexistente sau pierdute din biblioteca scolara), fara carti de metodica predarii acestei discipline, rare si greu de gasit? Practic, imposibil, daca doresti sa indeplinesti cu adevarat scopul educatiei plastice.
Cartea noastra vine in sprijinul celor care doresc sa indrume elevii din ciclul primar in lumea artelor plastice. Ea este deopotriva folositoare invatatorilor, fiind in acelasi timp metodica si ghid pentru toate clasele, dar este folositoare si elevilor pentru ca are structura unui album cu imagini semnificative (reproduceri de arta, planse didactice, lucrari ale elevilor). Structura cartii (pe teme si pe nivel de studiu - clase), calitatea impecabila a tiparului, calitatea culorilor din reproducerile de arta sunt numai cateva argumente pentru a intra in posesia acestei carti.
Va invitam la pictura!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0988 sec