Educatie tehnologica. Manual pentru clasa a V-a

Educatie tehnologica. Manual pentru clasa a V-a
-24,9%
Editura:
Anul publicării: 2006
Categoria: Altele
Preț: 3,68 lei
4,90 lei (-24,9%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Pentru tot ce ne-nconjoara, exista explicatii! Cum? Ce? De Ce? Elevii pot avea o mie de intrebari!

Manualul a fost conceput sa fie util elevilor si profesorilor, atractiv prin continut si prezentare, legat de experienta zilnica a copiiilor si sa reprezinte o posibila sursa de documentare si orientare profesionala. Astfel s-au respectat cu rigoare programa scolara, continuturile acesteia si un bogat suport grafic.

Calitatea imaginilor, coloristica si varietatea acestora il fac deosebit de atractiv. Autorii au realizat o relatie indestructibila intre continuturi, ilustratii utilizate pentru exemplificari si viata de zi cu zi a elevilor. Fiecare lectie porneste de la realitatea inconjuratoare, facandu-l pe elev sa inteleaga ca el este principalul responsabil pentru tot ceea ce i se intampla. Incepand cu mediul ambiant si pana la natura inconjuratoare, este singurul care le poate folosi si transforma, cu consecinte dintre cele mai neasteptate.

Aplicatiile ii cer elevului sa observe, sa descrie, sa propuna solutii, sa le analizeze, facandu-l partas la visele cele mai indraznete. Toate acestea dau curaj timizilor si avant indraznetilor. Elevii vor dobandi din acest manual curiozitate constructiva, atat de necesara generatiilor viitoare.

Autori: Lazar Natalia, Mitrache Maria
ISBN: 973-684-373-4
Nr. Pagini: 96

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1470 sec