Elaborarea proiectelor cu finantare din fondurile structurale pentru IMM-uri 2007-2013

Elaborarea proiectelor cu finantare din fondurile structurale pentru IMM-uri 2007-2013
Preț: 120,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 752
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Elaborarea proiectelor cu finantare din fondurile structurale pentru IMM-uri 2007-2013 - Ilie Dragan. Elaborarea proiectelor.

Introducere

Estinderea recenta a Uniunii la 25 de state member precum si intrarea in Uniune a Romaniei si Bulgariei in 2007, a accentuat foarte mult discrepantele din UE.
In cel de-al Patrilea Raport Intermediar privind Coeziunea, publicat recent , se confirma cu extinderea Uniunii Europene la 25 de state member si mai tarziu la 27 sau mai mult, este o provocare fara precedent pentru competivitate si coeziune interna a Uniunii. In acelasi timp, in raport se afirma ca una dintre cele mai sarace zone ale noilor state member au ratele de crestere mai mari.
In acest context, incepand din anul 2007, Romania trebuia sa isi aduca contributia esentiala la dezvoltarea si implementarea politicilor europene si deci in felul acesta , la atingerea obiectivelor de dezvoltare stabilite. Este essential insa ca, in ceea ce priveste competivitatea economica , companiile private sa poata valorifica resursele locale, oportunitatile conferite de calitate de membru al Uniunii Europene si provocarile participarii pe piata unica.
Programarea pe termen mediu si lung, elaborarea strategiilor de dezvoltare a companiilor, identificarea si atragerea de surse de finantare si implementarea proiectelor specifice reprezinta pasi pe carre managerii ii tot parcurg in procesul de dezvoltare a companiei, pentru a deveni tot mai competitive.


Cuprins
Capitolul 1. Obiective politice europene in perioada 2007-2013…13
Capitolul 2. Alocarea fondurilor structurale in Romania …195
Capitolul 3. Accesarea fondurilor structurale de catre companiile private …271
Capitolul 4. Aplicarea procedurilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare…449
Capitolul 5. Proiecte de suces …708
Capitolul 6. Documente utile de lucru…716

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.093 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.