Electronica. Tehnologii si masurari. Licee, scoli de arte si meserii

Electronica. Tehnologii si masurari. Licee, scoli de arte si meserii
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Altele
Preț: 22,39 lei
27,99 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea se adreseaza elevilor care urmeaza cursurile unei scoli de arte si meserii (domeniile: electric, electromecanic, electronica si automatizari) sau ale unui liceu tehnologic (specializarile: tehnician operator tehnica de calcul, tehnician in telecomunicatii, tehnician electrician electronist auto, tehnician in instalatii electrice, tehnician in automatizari, tehnician electronist, tehnician electrotehnist, tehnician electromecanic, tehnician energetician).

Fiecare capitol are in componenta numeroase fise de lucru menite sa sprijine intelegerea notiunilor si se incheie cu un rezumat si un test de evaluare, care cuprinde itemi diversi. La sfarsitul fiecarei sectiuni sunt prezentate raspunsurile corecte, oferind o modalitate de verificare a intelegerii continuturilor capitolelor parcurse.

Modul de tratare a notiunilor, clar explicate, cu multe exemple concrete, exercitiile, fisele de lucru, lucrarile practice, toate acestea ilustreaza conceptia autorilor conform careia orice elev poate invata daca are la dispozitie o carte prietenoasa, care-l ajuta asemenea unui bun profesor.Autori: Dragos Cosma, Florin Mares, Doina Dick, Aurelian Chivu
Numar de pagini: 312
Anul aparitiei: 2008
Format: 21x29.7

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1557 sec