Elementariu chimic - Hasnas Constantin

Elementariu chimic - Hasnas Constantin
PRP: 16,50 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 15,68 lei
Diferență: 0,82 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008

DESCRIERE

Cartea este adresata elevilor din clasele gimnaziale (7-12), liceale (10-12) si studentilor de la facultatile de chimie, biologie, fizica, medicina si tehnologie.
Lucarea este conceputa ca o enciclopedie a elementelor chimie si are la baza principiul "Totul despre elementele chimie". Ea consta in patru parti distincte, fiecare reprezentand elementele chimie din diferite perspective.
Partea I, intitulata "Elementariu chimic", propune un tabel periodic original al elementelor chimie, ce includ diverse clasificari ale acestora.
Partea a II-a, "Elementele chimice in tabele, grafice si diagrame", contine 21 de tabele, doua grafice si patru diagrame, care prezinta date despre cronologia desoperirii elementelor chimice si etimologia denumirilor lor, structura atomilor, valenta si electronegativitatea elementelor, raspandirea elementelor chimice in diferite medii si in organismele vii, concentratiile maximal admisible ale elementelor chimice, impactul poluantilor chimici asupra sanatatii omului, preturile mondiale ale celor mai importante metale s. a.
Partea a III-a reprezinta un "Glosar chimic", care explica circa 200 de notiuni si termeni chimici legati de tematica lucrarii.
Partea a IV-a, intitulata "Dictionarul explicativ al termenilor aplicati la caracterizarea proprietatilor metalelor si nemetalelor".


Anul aparitiei: 2008
Format: 16. 2x12 cm
Nr. pagini: 144

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0560 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.