Elemente de matematica pentru profesorii din invatamantul primar

Elemente de matematica pentru profesorii din invatamantul primar
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Matematica
Preț: 11,92 lei
14,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Lucrarea de fata se inscrie pe linia reformei invatamantului superior romanesc, chemat sa se alinieze la cel european, inclusiv in domeniul pregatirii cadrelor didactice pentru invatamantul prescolar si pentru cel primar.

In acest context, invatarea matematicii capata conotatii noi, pe care trebuie sa le cunoasca atat cadrele didactice care lucreaza in invatamantul primar, cat si studentii care se pregatesc pentru aceasta profesie. Acestora li se adreseaza aceasta carte, cu intentia de a le oferi un sprijin atat in formarea initiala, cat si in cea continua.

O pot folosi deopotriva studentii in pregatirea examenelor, invatatorii, institutorii si profesorii pentru invatamantul primar inscrisi la diverse forme de perfectionare (perfectionarea la 4 ani, definitivat, gradul didactic II), precum si elevii scolilor normale.


Lucrarea isi propune sa contribuie la reactualizarea si fundamentarea unor cunostinte matematice specifice, care constituie baza stiintifica a matematicii scolare din ciclul primar, dar si la formarea deprinderii de aplicare a acestora in activitatea de rezolvare a exercitiilor si problemelor.


Anul aparitiei: 2010
Format: 160x230
Nr. pagini: 176

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1784 sec