Elemente de teoria dreptului. Editia 2

Elemente de teoria dreptului. Editia 2
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: General
Preț: 31,92 lei
39,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

"Lucrarea de fata se adreseaza, in principal, studentilor de la Facultatile de drept si administratie publica ... Revizuirea editiei din anul 2001 a fost necesara, nu atat din motive ce tin de perisabilitatea unor institutii, caci teoria dreptului are dimensiunea oricarui lucru peren, ci din motive care obliga la reconsiderarea dreptului intr-o societate afectata de declin sau progres, cand Dreptul este dator sa reinvie suburbii si sa intretina idealuri, menite sa-i asigure chiar scopul.
De aceea, adaugirile si revizuirea operate in aceasta noua editie, sunt subordonate nevoii de reintoarcere la originile Dreptului, evocand rolul sau, capacitatea sa de a dispune de o aptitudine proprie dee analiza si de selectie a fenomenelor sociale, de cuantificare si de calificare a lor, vizualizand valorile sociale.

Noile alegatii dinamizeaza capitolele vizand izvoarele dreptului si interpretarea juridica, punand in evidenta raportul dintre reguli-principii si standarde purtatoare de valori menite a conserva si a promova progresul social".
Autor: Barac Lidia
Data aparitiei: 23 Noi 2009
Nr pagini : 384

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1474 sec