Elemente de Teoria generala a dreptului pentru invatamantul economic - Caiet de seminar

Elemente de Teoria generala a dreptului pentru invatamantul economic - Caiet de seminar
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: General
Preț: 31,92 lei
39,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Elemente de Teoria generala a dreptului pentru invatamantul economic de Sararu Catalin Silviu. Lucrarea Elemente de Teoria generala a dreptului pentru invatamantul economic. Caiet de seminar isi propune sa faciliteze cunoasterea, intelegerea si insusirea problematicii fenomenului juridic, a dreptului privit in ansamblu, in contextul identificarii constantelor realitatii juridice, dar si a elementelor dinamice care se manifesta in prezent. Sunt analizate: conceptul dreptului, principiile si functiile acestuia, relatiile dintre drept si stat, ramurile dreptului, urmarind identificarea principalelor institutii care apartin stiintei juridice.
Caietul de seminar se adreseaza studentilor/masteranzilor de la facultatile cu profil economic, dar si tuturor celor care doresc sa dobandeasca cunostinte elementare de drept. Apreciem ca in conditiile economiei de piata si ale democratiei participative, cunostintele de drept sunt absolut necesare pentru punerea in valoare a intereselor cetatenilor in raporturile lor cu alti cetateni si cu institutiile statului.
Fiecare capitol cuprinde scurte sinteze, bibliografia elementara pentru aprofundarea materiei, termeni si cuvinte cheie, scheme si teste de verificare a cunostintelor (teste grila, intrebari, analize, comparatii).
Lucrarea urmareste sa dezvolte deprinderile studentului/masterandului de a opera cu notiunile specifice dreptului in context practic, punand accent pe munca proprie de cercetare si pe intelegerea unor notiuni in comparatie cu altele.

Tematica: Teoria generala a dreptului
Autor: Sararu Catalin-Silviu
Data aparitiei: 30 Noi 2010
Nr pagini : 352
Vezi și alte cărți: Teoria, Generala, Economic

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1741 sec