Elemente esentiale de algebra si analiza matematica anul I

Elemente esentiale de algebra si analiza matematica anul I
-10%
Autor:
Anul publicării: 2008
Pagini: 400
Categoria: Manuale
Preț: 29,43 lei
32,70 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Elemente esentiale de algebra si analiza matematica anul I - D. Charlot, A. Droguet.

Elemente esentiale de ALGEBRA SI ANALIZA ANUL I (CD)

Traducerea din limba franceza a manualului Elemente esentiale de ALGEBRA SI ANALIZA ANUL I, dedicat pregatirii accesului in Scolile de Inalte Studii in Economie si Comert si Scolilor de Inalte Studii in Management, reprezinta un eveniment editorial.

Cei care reusesc sa intre la Scolile de Inalte Studii si sa le absolve au mari sanse sa fie angajati de Companii Internationale, de mari Banci sau sa acceada la inalte functii in Administratia de Stat.

Compatibilizarea sistemelor de invatamant este una din problemele spinoase ale globalizarii. Invatamantul economic superior romanesc nu include in structura sa sistemul studiilor pregatitoare si al studiilor in Scoli de Inalte Studii.

Cartea este un curs pentru facultatile cu profil economic si comercial.

Este prezentata chiar materia care se face la facultatiile nationale franceze de profil, precum si la cele europene in primii doi ani, parcurgerea ei fiind un garant al reusitei la examene.

In plus insa, prin aprofundarea notiunilor, claritate, si numarul mare de probleme si exercitii, Elemente esentiale de ALGEBRA SI ANALIZA ANUL I (CD) face un serviciu enorm tinerilor romani care vor sa-si foloseasca talentele lor exceptionale in materie de economie, comert sau management, in masura in care acestia doresc sa se integreze in elita internationala a studentilor facultatilor cu acest profil.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3206 sec