Emil Strainu - Dosarul DELTA 2 - (Intra) Terestrii suntem Noi - Dosarul Reptilian. Civilizatia subpamanteana

Emil Strainu - Dosarul DELTA 2 - (Intra) Terestrii suntem Noi - Dosarul Reptilian. Civilizatia subpamanteana
-25%
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Ezoteric
Preț: 32,25 lei
43,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Emil Strainu - Dosarul DELTA 2.

Dat fiind interesului deosebit suscitat de volumul Dosarul Delta, cat si numarului mare de mesaje primite, in urma aparitiei lucrarii, continuam cu volumul al Il-lea, al Crestomantiei, referitoare la,, problematica" ridicata de fenomenul ipoteticului contact cu civilizatiile extraterestre, intraterestre, paralele sau interdimensionale etc.

Mentionam inca 0 data ca autorii prezentei carti nu inpartasesc coniinutul tuturor teoriilor prezentate in lucrare, dar ne-am facut datoria sa prezentam toate punctele de vedere exprimate, fata de fenomenul studiat.

De aceea va auertizam ca ueti intalni si informatii care s-ar putea sa fie in contradictie cu convingerile dumneavostra religioase, politice, ideologice s. a. m. d.
Am redat cu acuratete punctele de vedere ale diversilor autori, cat si ale raportorilor, indiferent de,, optica" prin care era analizata posibilitatea ipoteticelor contacte cu reprezentanti altor lumi, tocmai pentru a avea un ,, puzzle" complet al fenomenologiei,, contactantilor".


Suntem de acord ca nu toata problematica expusa este noua, dar am dorit sa aducem in fata cititorilor un tablou istoric cat mai complet, al tuturor punctelor de vedere care au fost si sunt vehiculate in multimedia, in raport cu diferitele categorii de contactanti sau de raportori.

Mentionam ca autorii sunt adepti fermi ai valorilor nationale romanesti, europene si euroatlantice.

Cantitatea de inforrnatii vehiculata astazi in problematica ufologiei, cat si cea referitoare la alte civilizatii din Univers, este imensa, dar am selectat ce este mai reprezentativ pentru fiecare curent in parte, cautand sa nu ne scape nici o directie sau zona de cercetare si dezbatere.
    
Fiat lux! Splendet et Ascendit! Excelsior!

ALIEN HUNTER CLUB - ROMANIAPREFATA

INTRODUCERE LA CARTEA A II-A

In secolul al IV-lea i. H., un mare invatat grec, Metrodor din Kios, afirrna:,, Ar fi tot atat de absurd sa credem ca nu exista decatt o singura lume locuita in spatiul infinit, precum am crede in existenita unui singur spic de grau pe 0 campie nesfarsita".

Din aceasta perspectiva, opinia mai multor savanti ai zilelor noastre este aceea ca a considera ca suntem singura civilizatie din Univers inseamna nu doar 0 dovada de imens orgoliu, dar si de o crasa  ignoranta.

Aceasta, deoarece chiar din calculul matematic al probabilitatilor reiese, intr-un mod edificator, posibilitatea existentei unui numar imens de alte civilizatii decat cea umana.
 
Pana acum cinci secole, dogma oficiala era aceea ca Pamantul este plat si ca nu poate exista un altul, deasupra sa nemaifiind altceva decat cerul nesfarsit, Durnnezeu si ingerii Sai.

Apoi, in anul 1522, odata cu calatoria lui Magellan in jurul lurnii, a fost acceptata ideea ca Pamantul este rotund, dar se mentinea conceptia ca Pamantul se afla in centrul Universului.
 
La 17 februarie 1600, Giordano Bruno a fost condamnat la moarte si ars pe rug de catre,, invatatii" inchizitiei Catolice pentru ca a sustinut, chiar si cu pretul vietii, ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui si ca exista mai multe lumi locuite.

In secolul al IV-lea i. H., un mare invatat grec, Metrodor din Kios, afirma: „Ar fi tot atat de absurd sa credem ca nu exista decat o singura lume locuita in spatiul infinit, precum am crede in existenta unui singur spic de grau pe o campie nesfarsita”.

Din aceasta perspectiva, opinia mai multor savanti ai zilelor noastre este aceea ca a considera ca suntem singura civilizatie din Univers inseamna nu doar o dovada de imens orgoliu, dar si de o crasa ignoranta.

Aceasta, deoarece chiar din calculul matematic al probabilitatilor reiese, intr-un mod edificator, posibilitatea existentei unui numar imens de alte civilizatii decat cea umana…

Autori: Emil Strainu, Emilian M. Dobrescu
Anul aparitiei: 2017
Nr. pagini: 511
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2772 sec