Emil Strainu, OZN - Rapirile extraterestre. Intalniri extraterestre de gradul III-IV-V

Emil Strainu, OZN - Rapirile extraterestre. Intalniri extraterestre de gradul III-IV-V
-15%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Science fiction
Preț: 38,25 lei
45,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

OZN - Rapirile extraterestre. Intalniri extraterestre de gradul III-IV-V. Secretul hibrizilor, al clonelor si si al rapirilor umane.
 
Cei care au citit cartea "Extraterestrii pregatesc invazia" ne-au trimis sute de intrebari in scrisori, pe Internet sau prin sms.
Am crezut ca este de datoria noastra sa continuam exercitiul explorarii Universului cu mijloacele noastre cognitive, irnpartasind si celorlalti ceea ce stim, ce am aflat sau ceea ce circula azi in lumea ideilor cosmogonice, incercand ca, pe subiectul supus analizei, sa spunem"Tot" ce stim, ce cunoastem sau constituie informatie importanta de raportat -publicului, in slujba caruia ne-am pus serviciile intelectuale. Probabil ca nu vor fi numai noutati, dar informatia, de oriunde ar veni, in aceasta carte trebuie sa circule si sa aduca lumina cunoasterii. Pentru cei doi autori, aceasta lucrare a constituit o Incercare, pentru ca a trebuit sa verificam sute de surse de informatii si izvoare documentaristice. Din pacate, in Ufologie, astazi foarte putine lucruri sunt certe si mult mai putine verificabile pana la"capat". Chiar si cazurile"beton", cu"contactanti", pot fi destul de usor"demolate" de catre armatele de sceptici si negativisti, gen"Nea Gica Contra"... Dar doi specialisti, doctori in stiinte, cu zeci de ani de cercetare in spate, au cautat raspunsuri la multiplele intrebari, pe care subiectii contactanti si contactati, sau literatura specifica domeniului ni le-au furnizat, in legatura cu subiectul acestei carti, ne prezinta niste ipoteze. Timpul si viata raman sa le judece justetea si veridicitatea.

Nr. de pagini : 506
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1332 sec