Emmanuelle
19,37 lei
26,90 lei (-27,99%)

Emmanuelle

Emmanuelle
-28%
Preț: 19,37 lei
26,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
ISBN: 973-707-070-4
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 272
Categoria: Romane

DESCRIERE

Descriere:

"Nu v-am propus nimic altceva decât să respectaţi următoarele legi elementare: păziţi-vă de îmbrăţişările accidentale, care nu vă duc la altceva decât la somn; după ce aţi atins orgasmul, nu vă mulţumiţi doar cu atât - căutaţi să mai aveţi orgasme, iar şi iar; nu lăsaţi ca uşurinţa potolirii simţurilor să se contrapună exigenţelor erotismului; nu imitaţi beatitudinea lipsită de cugetare care conduce trista acuplare animală; nu confundaţi conceptul de act sexual cu acela de cuplu."
E. A.

"Erotismul nu este un manual de reţete despre cum să te distrezi în societate. Erotismul este o concepţie asupra destinului omului, o unitate de măsură, un canon, un cod, un ceremonial, o artă, o şcoală. Este, de asemenea, o ştiinţă sau, mai repede, fructul unei alegeri, fructul ultim al ştiinţei. Legile sale sunt fondate pe raţiune, nu pe credulitate. Pe încredere, nu pe groază. Şi pe gustul de a trăi, mai mult decât pe mistica morţii".
E. A.

"Erotismul nu este excesul plăcerii, ci plăcerea excesului".
Emmanuelle este un nume celebru: el aparţine autoarei de origine thailandeză, născută în 1940, căsătorită la şaisprezece ani cu un mare diplomat francez şi care la nouăsprezece ani publica cel mai citit roman erotic scris vreodată; unei serii de douzecişicinci de cărţi dintre care, cea mai cunoscută este romanul de faţă apărut clandestin în 1959, interzis în librării şi cotat ca fiind cât se poate de scandalos; şi unei serii de cincisprezece filme extrem de populare între anii '70 -'90, în întreaga lume, inclusiv în România.
Simbol al revoluţiei sexuale, romanul Emmanuelle, vândut în milioane de exemplare, este o capodoperă a literaturii erotice, recunoscută abia după treizeci de ani la adevărata sa valoare şi citată alături de textele lui Sade sau Bataille.

Emmanuelle Arsan a mai scris şi: "L'Anti-vierge", "Nouvelles de l'érosphere", "L'hypothese d'Eros", "Les enfants d'Emmanuelle", "Laure", "Emmanuelle a  Rome", "Les soleils d'Emmanuelle", "Vanna", "La siamoise nue" etc.

"Ceea ce rămâne însă dincolo de acest joc de identităţi afirmate şi deopotrivă disimulate, este textul de faţă care depăşeşte indiscutabil ca valoare zecile de ecranizări realizate din anii '70 şi până în zilele noastre pe tema -«Emmanuelle-». Este motivul pentru care am ales să-l oferim în traducere publicului român." - din Cuvântul editorului

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.