Emrah Polat, Cainii merg in... Paradis

Emrah Polat, Cainii merg in... Paradis
-25%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Romane
Preț: 18,11 lei
24,15 lei (-25,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Un scriitor nou in Romania, un stil nou, modern, in care metaforele abunda: nu este vorba despre caini, ci despre oameni, despre partea lor intunecata, despre partea lor buna.

Desigur toti, sau aproape toti, am fost in Turcia si am vazut doar... ceea ce vad turistii, partea„pentru turisti”. Emrah Polat ne descrie situatia reala, ceea ce turistii nu vad sau nu inteleg. In ciuda titlului, in carte nu este vorba despre caini, sau despre luptele de caini, ci despre cei care le organizeaza - despre oameni, despre noi. Cainii sunt doar un simbol...

Autorul ne prezinta cu mult talent si farmec diverse situatii si tipologii - oameni saraci, care vor sa parvina, oameni din familii avute, prost educati.

Dar, ca in orice roman modern, nu exista personaje care sunt numai pozitive sau numai negative. Actiunea romanului devine din ce in ce mai palpitanta, nu veti putea lasa cartea din mana pana la impresionantul ei sfarsit...

Si iata, invatam ca - de oriunde unde am fi, orice am face - suntem toti la fel: oameni sau caini. Savurati actiunea romanului, ganditi-va la tot ce ascunde el si, cand veti mai vizita Turcia, amintiti-va!

Traducator: Tania Mochi

Nr. de pagini: 220
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1170 sec