Enciclopedia intelepciunii

Enciclopedia intelepciunii
-25%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 18,68 lei
24,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Proverbele lumii, adunate aici in 107 categorii de invataminte, sintetizeaza experienta de secole a literaturilor populare. Asa cum veti vedea in carte, fiecare dintre acestea are propriile invataturi morale, dar diferentele intre o cultura si alta sunt uneori insesizabile. Tocmai de aceea proverbele au putut fi sintetizate in categorii generale, ele redand aceeasi intelepciune practica in limbaje diferite.

Chiar daca fac uz pe alocuri de exprimari arhaice, invatamintele din acest volum nu pot fi considerate inactuale. Chiar daca telefoanele mobile, calculatoarele si Internetul nu sunt prezente in aceste pilde, adevarul etern valabil enuntat de proverbe poate fi adus mereu in actualitate. Aceasta este si intentia autoarei, de a ne aduce in fata o noua intrebuintare si insemnatate a proverbelor, sub o forma nemaiintalnita.

Aveti in fata o carte inedita, care isi propune nici mai mult nici mai putin decat sa va dezvaluie „secretele reusitei in viata”, nu prin vanzarea unor ponturi, ci printr-o introducere adecvata in pildele intelepciunii milenare.

Numar pagini:432
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1323 sec