Enciclopedia medicala a familiei
63,68 lei
84,90 lei (-24,99%)

Enciclopedia medicala a familiei

Enciclopedia medicala a familiei
-25%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 63,68 lei
84,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Pentru a lua deciziile corecte in privinta sanatatii dumneavoastra si a familiei dumneavoastra, aveti absoluta nevoie de informatii medicale detaliate si actualizate. Atunci cand discutati cu medicul, poate fi foarte util sa stiti cum functioneaza corpul dumneavoastra. Daca sunteti informat in privint a chesti unilor me dicale, puteti face alegerile corecte in privinta stilului de viata, alegeri ce vor preveni potentiale probleme de sanatate.

Enciclopedia medicala a familiei este un ghid accesibil, actualizat si de incredere, continand peste 120 de afectiuni medicale, boli si sindroame. Afectiunile cele mai comune sunt amanuntit analizate, de la banalele boli ale copilariei, cum ar fi varicela, oreionul si tusea convulsiva, la afectiuni ale pielii precum acneea si alopecia. Sunt discutate si afectiunile cauzate de factori genetici si de mediu, precum si o serie de tipuri de cancer si alte probleme grave de sanatate. Fiecare afectiune este tratata separat, cu informatii clar prezentate referitoare la simptome, diagnostic si cauze, dar si cu sfaturi practice pentru diagnosticare, prevenire si tratament.

Oferind peste 500 de ilustratii, inclusiv diagrame color cu explicatii, ale organelor afectate ale organismului, precum si imagini obtinute prin cele mai moderne tehnici de imagistica medicala, Enciclopedia medicala a familiei este un ghid informativ si extrem de util pentru o multitudine de probleme de sanatate, reprezentand o lucrare de referinta folositoare deopotriva studentilor la medicina si publicului larg.

Anul aparitiei: 2010
Numar pagini: 256
Format: 21 x 28, 5 cm
Vezi și alte cărți: Sanatate

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1768 sec