ENCICLOPEDIA PLANTELOR DECORATIVE. Volumul III Sere, balcoane, apartamente si terase

ENCICLOPEDIA PLANTELOR DECORATIVE. Volumul III  Sere, balcoane, apartamente si terase
-25%
Editura:
Anul publicării: 2012
Preț: 52,43 lei
69,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

 Gheorghe Mohan este absolvent al Universitatii Bucuresti, Facultatea de Biologie– promotia 1965; doctor in stiinte biologice, cercetator principal I la Gradina Botanica“D. Brandza” a Universitatii din Bucuresti si profesor universitar la Universitatea de Vest“Vasile Goldis” din Arad, disciplina de Botanica Sistematica.
        Membru al Asociatiei Briologilor din lume cu sediul la Utrecht, prof. univ. Gheorghe Mohan este membru in redactia revistei“Feddes Repertorium” a Academiei din Berlin, membru in CRIFST al Academiei Romane; nominalizat intre 500 de oameni de stiinta din lume, in anul 2003, Anglia.
        Este autor si coautor a peste 80 de carti (enciclopedii, determinatoare, atlase, manuale scolare), numeroase articole si studii de specialitate (taxonomie vegetala, ocrotirea naturii, fitoterapie, istoria biologiei), publicate in tara si strainatate.

        Aurel Ardelean este absolvent al Facultatii de Biologie, Universitatea“Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, doctor in stiinte biologice, specializarea Geobotanica, conducator de doctorat in acelasi domeniu.
        In anul 1981 a obtinut premiul”Emanuel Teodorescu” al Academiei Romane.
Rezultatele cercetarilor in domeniul geobotanicii si biologiei celulare si moleculare au fost publicate in 4 monografii, 44 de carti de specialitate, manuale si atlase, peste 300 de articole publicate in tara si in strainatate.
        Membru titular al Academiei de Stiinte Medicale din Romania, prof. univ. dr. Aurel Ardelean este director de proiect al unor granturi ale Academiei Romane, CEEX, CNCSIS. Este membru al Academiei pentru Stiinte si Arte din Viena, precum si al altor foruri stiintifice din S.U.A., Brazilia, Danemarca, Polonia.
        Presedintia Romaniei i-a conferit in anul 2004 Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler, pentru merite exceptionale in invatamantul romanesc.


Numar pagini:720

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1388 sec