Enciclopedie culinara. Ghid practic de alegere, preparare, aranjare si degustare a mancarii

PRP: 139,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 100,08 lei
Diferență: 38,92 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Roxana Barsanu
Editura: ALL
Anul publicării: 2008
DESCRIERE
Enciclopedie culinara. Ghid practic - Editura ALL.
De la aperitive la deserturi, cartea ofera o diversitate exceptionala de retete fiind adresata celor care vor sa gateasca pentru intreaga familie.
Cartea este structurata in 12 capitole:
• antreuri si gustari;
• cartofi;
• paste fainoase;
• legume;
• salate;
• carne;
• peste;
• vanat;
• pasare;
• tocane;
• mancaruri savuroase;
• deserturi.
Cuprinde o varietate larga de meniuri adecvate pentru mese atat neprotocolare, cat si festive; o selectie de retete usor de preparat pentru persoanele care nu doresc sa petreaca
prea mult timp in bucatarie; sugestii care vor juta la pregatirea zilnica a meselor si la descoperirea unor noi preparate; idei originale de prezentare care pun in valoare salatele,
preparatele din carne si peste, precum si deserturile.
12 capitole ilustrate, aproape 700 de retete.
Cartea este ideala pentru cei ce vor sa incerce mereu retete noi, fie incepatori, fie experimentati.
Traducere: Roxana Barsanu
Titlul original: The Encyclopedia of Cooking
Nr. pag.: 480
Format: 20, 5*27, 5
Grafica coperta: Andra Penescu
De la aperitive la deserturi, cartea ofera o diversitate exceptionala de retete fiind adresata celor care vor sa gateasca pentru intreaga familie.
Cartea este structurata in 12 capitole:
• antreuri si gustari;
• cartofi;
• paste fainoase;
• legume;
• salate;
• carne;
• peste;
• vanat;
• pasare;
• tocane;
• mancaruri savuroase;
• deserturi.
Cuprinde o varietate larga de meniuri adecvate pentru mese atat neprotocolare, cat si festive; o selectie de retete usor de preparat pentru persoanele care nu doresc sa petreaca
prea mult timp in bucatarie; sugestii care vor juta la pregatirea zilnica a meselor si la descoperirea unor noi preparate; idei originale de prezentare care pun in valoare salatele,
preparatele din carne si peste, precum si deserturile.
12 capitole ilustrate, aproape 700 de retete.
Cartea este ideala pentru cei ce vor sa incerce mereu retete noi, fie incepatori, fie experimentati.
Traducere: Roxana Barsanu
Titlul original: The Encyclopedia of Cooking
Nr. pag.: 480
Format: 20, 5*27, 5
Grafica coperta: Andra Penescu
REVIEW-URI