Eneagrama - un itinerar al descoperirii de sine

Eneagrama - un itinerar al descoperirii de sine
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 208
Format: 12.5x20cm

DESCRIERE

Eneagrama - un itinerar al descoperirii de sine - Maria Beesing, Robert Nogosek, Patrick O'Leary.

Reprezentând un sistem psihologic vechi de secole, înrădăcinat în simbolismul plin de sevă al unor tradiţii spirituale imemoriale, Eneagrama poate fi un ghid, nepreţuit în călătoria dumneavoastră spre autocunoaştere şi dezvoltare personală. Printr-o oglindire fidelă a psihicului uman, sistemul permite descoperirea rapidă, a calităţilor şi defectelor şi facilitează accesul treptat la nivelul impregnărilor subconştiente ale fiinţei. Studiul atent al Eneagramei, potenţat de efortul personal şi pe cât posibil asociat cu participarea la unele ateliere de lucru şi la exerciţii de retragere, conduce la o nouă înţelegere de sine şi conferă o mai mare libertate lăuntrică.
Autorii cărţii sînt experţi în Eneagramă, ca şi în conducerea unor ateliere de lucru pentru aplicarea ei practică în viaţa personală şi spirituală. Ei ne oferă tuturor rodiii propriei lor experienţe şi ne ajută să identificăm şi să conştientizăm modul în care se manifestă compulsiunile dominante ale celor nouă tipuri fundamentale de personalitate.
Călugăriţa dominicană Maria Beesing este îndrumătoare spirituală şi specialistă în formarea continuă şi în dezvoltarea personală. Preocupată de studiul Eneagramei din 1974, a fost primul preşedinte al Asociaţiei Internaţionale pentru Eneagramă. Conduce ateliere de lucru şi seminarii pe această temă în SUA, Canada, America Latină, Pakistan şi Europa încă din 1977.
Patrick H. O'Leary, M. S., M. Div. este conferenţiar şi consultant în domeniul Eneagramei. Firma sa de management şi consultanţă este specializată în dezvoltarea abilităţilor de comunicam şi de rezolvare a conflictelor la liderii de grup.
Părintele Robert Nogosek, care a predat teologia, la Universitatea din Notre Dame în perioada 1968-1973, lucrează într-un grup de înnoire a comunităţii catolice de la Centrul Benedictin din Beach Grove, de lângă Indianapolis, Indiana.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.