Engleza. Ghid de conversatie Roman-Englez, cu dictionar si gramatica

Engleza. Ghid de conversatie Roman-Englez, cu dictionar si gramatica
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Ghiduri
Preț: 22,32 lei
27,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Engleza - ghid de conversatie cu dictionar si gramatica. Cu dictionar bilingv englez-roman/roman-englez si elemente de gramatica.

Acest ghid este impartit in capitole tematice, fiind astfel accesibil si usor de consultat. La sfarsitul sectiunilor gasiti numeroase ponturi si recomandari utile.

El va este de un real folos in calatorii, atat in situatiile cotidiene, cat si in cele neprevazute, chiar daca cunoasteti limba la nivel de incepator.

Instrument de comunicare inainte de toate, ghidul de fata pune accentul pe claritate, pe comunicarea activa si pe orientarea usoara in text.

Propozitiile si expresiile din cele 16 capitole tematice sunt insotite de transcriere fonetica, iar capitolul Elemente de gramatica aduce completari privind alfabetul ti pronuntia in limba engleza.

Capitolul Informatii utile cuprinde detalii despre transport, cazare, masa etc., dar va ofera si sugestii privind principalele obiective si atractii turistice. Veti avea de unde alege! De asemenea, numerele de telefon si adresele de internet din acest capitol va pot fi utile in diverse situatii, fie ca trebuie sa inchiriati o masina, fie ca doriti doar sa aflati cum va fi vremea.

La sfarsitul sectiunilor gasiti numeroase ponturi si recomandari utile.

Pe copertile interioare ale ghidului figureaza atat harta Angliei, cat si harti ale altor tari in care se vorbeste limba engleza.
Ghidul cuprinde
336    de pagini
2 600    de propozitii si fraze uzuale
1 600    de cuvinte tematice
6 000    de cuvinte-titlu in dictionar
Pronuntie
Recomandari si avertismente
Anexe utileNumar pagini: 336
Format:140*95 mm
Anul aparitiei:2010
Vezi și alte cărți: Engleza, ghid, conversatie, dictionar, gramatica

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1297 sec