Engleza in conversatiile telefonice

Engleza in conversatiile telefonice
-15%
Editura:
Pagini: 160
Categoria: Carti diverse
Preț: 17,60 lei
20,71 lei (-15,02%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea se adreseaza celor care, din motive profesionle, sau personale, utilizeaza frecvent limba engleza in conversatiile telefonice.

In cele zece capitole cititorului i se prezinta:

modul de apelare a unui abonat, preluarea unui mesaj, oferirea sau solicitarea telefonica a unor informatii variate etc.
proceduri standard pentru convorbiri telefonice in Marea Britanie si in Statele Unite
sfaturi pentru utilizarea eficienta a unui robot telefonic
modele concrete de fraze si de conversatii, provenite din situatii autentice ...

... si desigur, numeroase exercitii. In plus, in finalul lucrarii, va oferim si un vocabular bilingv specializat, continand termenii necesari pentru numeroase convorbiri telefonice: cum sa rezervati telefonic o camera de hotel sau un bilet de avion, cum sa solicitati telefonic un taxi etc.

Trecand de la un capitol la altul, cititorul isi va consolida bagajul lingvistic si va obtine toate detaliile si informatiile necesare astfel iricat, odata parcursa aceasta lucrare, sa poata dobandi increderea in sine si siguranta necesare pentru a fi eficient in conversatiile telefonice cu un interlocutor anglofoni.

"Engleza in conversatiile telefonice" reuseste sa "dezamorseze" complexele celor nelinistiti de perspectiva unei convorbiri telefonice cu un vorbitor nativ de limba engleza.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1475 sec